WORKSHOP KAART LEREN LEGGEN ZATERDAG 30-11-2019

Van 13:00 tot 17:00 staat de koffie/thee klaar op de Princentuin 2 Breda.

Aanmelden is wel handig en kan, ( 06-53799737 of voordoormet@gmail.com

KAARTLEGGING 

Hoe doe je dat? Werken met de Lenormandkaarten of Tarot. Er zijn echt heel veel verschillende mogelijkheden, maar vandaag gaan we aan de slag met Lenormand en Tarot.

De 1ste stap is uitleg geven hoe het werkt met de kaarten. Het zijn voorspellingen, maar het blijft een voorspelling. Ieder van ons maakt zijn/haar eigen keuze, niets staat vast ook niet wat de kaarten zeggen. Het is een leuk hulpmiddel maar niet meer dan dat.

We beginnen met de 3 kaartlegging: Verleden, Heden en Toekomst.

Zoals we al hebben kunnen benoemd, zijn er verschillende kaarten maar de betekenis is altijd het zelfde. Voorbeeld: Een lelie betekend in alle spellen spiritualiteit! Om goed te leren leggen en te lezen is het belangrijk dat je jezelf even grond. Dat betekent; hoofd leeg maken door middel van een korte meditatie.

Jij schudt de kaarten. Je laat de ander even stapeltjes maken en vraagt daarbij of hij/zij een vraag in zijn/haar hoofd stelt. Daarna maak je van de stapeltjes weer 1 stapel.

Jij spreidt de kaarten op de tafel. Daarna zoek jij 3 kaarten op gevoel uit. De 1ste is het Verleden. De 2de is het Heden. De 3de is de Toekomst.

Jij legt ze ondersteboven op tafel en draait eerst het verleden om.

Kortom, stap voor stap maak je kennis met en ontdek je welke boodschap(pen) de kaarten voor jou of ……. in petto hebben.